Liity jäseneksi

Suomen Kelloseppäliitto ry:hyn kuuluu henkilöjäseniä, liikejäseniä, tukkurijäseniä ja yhteisöjäseniä.

Henkilöjäseneksi voidaan ottaa kello- tai jalometallialan ammatillisen tutkinnon hyväksyttävästi suorittanut henkilö tai jonka ammattitaidosta liittohallitus on saanut vakuuttavat todisteet.

Henkilöjäseneksi (harrastajajäseneksi) voidaan myös hyväksyä erityisistä syistä henkilö, jolla ei ole alan ammattitutkintoa, mutta joka on muuten osoittanut toiminnallaan halunsa edistää liiton ja alan toimintaa. Harrastajajäsenyys ei oikeuta kellosepän ammattinimikkeen käyttöön.

Opiskelijajäsenyyden liittohallitus voi myöntää alan oppilaitoksissa opiskeleville kelloseppä- tai mikromekanikko-opiskelijoille. Opiskelijajäsen hyväksytään henkilöjäseneksi, kun ammattitutkinto on todistettavasti suoritettu.

Liikejäseneksi voidaan hyväksyä kello- ja jalometallialalla vähittäismyyntiä harjoittava liike, joka sitoutuu liiton tarkoitukseen. Edellytyksenä on se, että tämä käyttää Suomen Kelloseppäliiton kuuluvan kellosepän palveluita, ellei itse ole kelloseppä.

Tukkuri- ja yhteisöjäseneksi voi päästä yhteisö (esim. yhdistys) tai yritys, jonka toiminta liittyy kello- ja jalometallialaan.
Jäsenhakemukset löydät kunkin jäsenyydestä kertovan sivun alalaidasta.

Henkilöjäsenhakemus

Liikejäsenhakemus

Jäsentietojen muutosilmoitus

Henkilöjäsenyys

Opiskelijajäsenyys

Liikejäsenyyys

Tukkurijäsenyys

Yhteisöjäsenyys